Tuesday, October 18, 2011

A catholic bookshop

Eftersom det inte är någon skola idag så blir det till att vara hemma. Tog sovmorgon och tanken är att hoppa direkt på delkurs 2:s böcker, som mestadels kommer handla om att tolka bla Bibeln och Koranen.
Imorgon är det kursutvärdering och första föreläsningen för andra delkursen. Efter skolan så tror jag att det blir ett besök till Lilla Therese Bokhandel, som är västsveriges enda katolska bokhandel.
Enligt bilderna som finns på hemsidan så verkar det vara en mysig och intressant butik med vackra tavlor, fina statyer och många böcker. Kanske har dom en bok om varför man firar jul? Är nämligen på jakt efter en sådan, alltså där det finns beskrivet varför man egentligen firar jul och kanske hur man gjorde förr. Julen har ju blivit en väldigt materialistisk högtid då man inte längre bryr sig så mycket om varför man firar, utan firar mest för att..fira? Nåja, ser i alla fall fram emot att besöka butiken.


Translation; I have found out there is a catholic bookshop in this town, and tomorrow I will visit it for the first time. According to the pictures on its website it seems to be an interesting shop full of books, statues and paintings. I am looking forward to go there!

No comments: