Sunday, October 31, 2010

Till minne av...

Igår, den 30 oktober, skulle han fyllt 23 år.

Skrev denna texten den 3 juli 2006. Ungefär tre månader efter att han gjort Det.

"Satt och tänkte lite idag, på dig. Undrar varför du gjorde det. Varför just du skulle behöva må dåligt. Kommer ihåg hur kul vi alltid hade på fritids när vi var små. Du och jag brukade leka att vi var hundar. Kommer ihåg när du frågade chans på mig haha! Jag skulle tänka på saken över helgen. Vi sa inget till nån att vi var tillsammans, och vi va det rätt länge.
Vi hade rätt kul ihop ändå, hade vi inte?

När vi ritade hjärtan till varann och skrev våra initialer i dom. Eller när vi gick hem till dig och lyssnade på Smurfhits vol 1 som va inne på den tiden. Det är nästan så att jag saknar den tiden. Då hade man inte kommit på hur hemsk världen är. Och man visste knappt vad ordet självmord betydde. Man hade kul i skolan och lekte varje dag. Man visste inte hur dåligt man skulle behöva må senare i livet. Tänk att en av oss gjorde Det...

Men vi växte ju ifrån varandra och jag kände inte dig när du gjorde det. Jag hade inte sett dig på typ tre år. I högstadiet så hälsade vi inte ens på varann. Tiden hade förändrats så himla mycket. Allt var förändrat.

Jag hoppas du har det bättre där du är nu, Martin Horn."

I juli skrev jag ju ett inlägg om hur jag brukade drömma om honom och att jag skulle besöka hans gravplats när vi var på Gotland i somras. Bilden är tagen i juli i år.

1 comment:

Fatima said...

Vad sorgligt. Hoppas att han har det bra nu..