Tuesday, August 31, 2010

Utbildningen

Andra veckan på utbildningen är påbörjad. Känns fortfarande bra än så länge. Är grymt trött när jag kommer hem på dagarna, antagligen mest för att jag går och är orolig och spänd hela tiden. Även om jag är ganska så säker på att en panikattack ligger långt bort så finns fortfarande tanken där att det kan komma. Senast jag hade en var, åtminstone två år sedan. Om inte mer. Har faktiskt inte haft så många i mitt liv hehe, så det är ju lite tråkigt att rädslan sitter kvar. Men som sagt, det går bra än så länge. Har lyckats få bra platser i klassrummet och så.
Vi har dessutom fått i uppgift att skriva om något, vad som helst. Har inte bestämt mig till 100% än, men något av dessa blir det nog:
* Zigenare
* Atlantis
*Avalon

Det lutar mest åt zigenare. Det skulle vara kul att skriva om någon mytologisk plats som ingen vet om den faktiskt har funnits eller finns. Men är osäker på hur mycket info det finns om bara ett ställe..

1 comment:

Elisa Day said...

Låter bra det! Jag ska börja skolan imorgon och känner mig som lost in space ;) Vad intressanta ämnen du funderat att skriva om. Kram