Thursday, April 02, 2009

Väntan...

Nu sitter jag hemma och väntar på att Jim, Johnny och Catarina ska komma hem med vår nya tv! Snart så.. För övrigt så vaknade jag med halsont och lite nästäppa. Förhoppningsvis så går det över! Vill ju inte bli sjuk nu till helgen, när det verkar bli fint väder och allt.

Imorse läste jag på nätet att Jakob Öqvist skulle få sparken från Vakna med The Voice! Det hade tydligen skett under 1 april, då han pga ett vad med kollegorna gått in under en konferans där hans chef och ett par till satt, och moonat! Det var tydligen inte så uppskattat så därför skulle han få lämna The Voice. När jag satte på tvn för att se dagens The Voice så sa dom att det bara varit ett aprilskämt. Förstås! Puh, tur det, för vad är Vakna med The Voice utan Jakob!?
Det roliga var att Paul hade fått så många mail från personer som skrivit att dom inte gick på deras skämt, så då bestämde dom sig för att fortsätta skämtet imorse. Dom fick dit Petra Mede som då skulle vara Jakobs ersättare, och låtsades som om Jakob hade fått sluta. Riktigt bra skämt!

No comments: